Despre mine

Salutare,

Am iubit dintotdeauna lumanarile parfumate. In anul 2018 m-am documentat mult despre ele si tot atunci am turnat  si prima mea lumanare. A fost wow, mi-a placut extrem de tare tot procesul (desi nu a fost deloc usor, cum poate parea la prima vedere) si pentru ca am primit feedback pozitiv de la toti cei apropiati am decis sa continui in directia aceasta. 

Numele Twinkle a venit cumva firesc, s-a intamplat fix dupa botezul nepotelului meu iubit care a avut ca tema indragita melodie „Twinkle, twinkle little star, Do you know how loved you are?”putin adaptata pentru eveniment 🙂 L-am tot fredonat apoi si brusc am avut o tresarire … asa se vor numi lumanarile!

TWINKLE = tresarire, moment, clipa, licarire, stralucire. All in one 💕

Sloganul Twinkle este „It’s time” – Este momentul. Fiecare lumanare este insotita de un mesaj pozitiv care contine cuvantul TIME, un indemn, ‘E timpul in viata ta pentru ceva anume’. Unele arome declanseaza clar amintiri, ne poarta cu gandul in trecut, la cineva drag sau la un capitol frumos din existenta noastra. Viata este un sir de experiente, de intamplari mici sau mari care ne modeleaza si ne ghideaza in a gasi fericirea. Unele momente au fost traite si nu pot fi uitate, iar pe altele este bine sa le experimentam.

Am simtit sa scriu mesajele in limba engleza, deoarece sunt licentiata a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din Bucuresti si am in continuare o maaare pasiune pentru limbile straine. 

Daca ai ajuns sa imi vizitezi site-ul, inseamna ca si tu le indragesti si vrei sa te bucuri mereu de ele,  fara a te ingrijora insa cu privire la gradul lor de toxicitate. Mai ales cand sunt aprinse in incaperi de dimensiuni mici, cand ai copii sau animale de companie la care tii. Cu lumanarile Twinkle poti sta linistit! Sunt sigure de folosit, nu scot fum negru si emana arome deosebite, pentru toate momentele placute din viata ta.

Toate lumanarile sunt turnate manual de mine, din ceara 100% vegetala, cu doua tipuri de fitil:

  1. bumbac organic, pre cerat, fara metale – pentru o ardere lenta, curata si uniforma
  2. lemn de artar, care trosneste cand arde.

Uleiurile parfumate sunt de calitate superioara si sunt compatibile cu ceara de soia.

Fara parafina si aditivi. Biodegradabile si vegane.

Torn de asemenea si lumanari de masaj, din ingrediente naturale, organice. Ele pot fi folosite ca ulei cald de masaj sau, in stare solida, ca unt de corp.

Te astept in lumea mea, lumea Twinkle. Iti multumesc de vizita!

Imbratisari calde,

Oana

 

Cosul meu

close

Info

E timpul pentru o scurta pauza :) Dar va promitem ca ne intoarcem cu forte proaspete! Nu preluam comenzi in aceasta perioada. Va multumim mult pentru intelegere!