Despre noi

Salut !

Noi iubim lumanarile parfumate si asta cred ca se vede cu ochiul liber ­čÖé

Daca ai ajuns sa ne vizitezi, inseamna ca si tu le indragesti si vrei sa te bucuri mereu de ele,  fara a te ingrijora insa cu privire la gradul lor de toxicitate. Mai ales cand sunt aprinse in incaperi de dimensiuni mici. Cu lumanarile Twinkle poti sta linistit ! Sunt sigure de folosit, nu scot fum negru si emana arome deosebite, pentru toate momentele placute din viata ta.

Sloganul nostru este „It’s time” (Este momentul), asadar fiecare lumanare este insotita de un mesaj pozitiv, un indemn, ‘E timpul pentru ceva anume’. Unele arome declanseaza amintiri, ne poarta cu gandul in trecut, la cineva drag sau la un capitol frumos din existenta noastra. Viata este un sir de experiente, de intamplari mici sau mari care ne modeleaza si ne ghideaza in a gasi fericirea. Unele momente au fost traite si nu pot fi uitate, iar pe altele este bine sa le experimentam.

Lumanarile noastre sunt turnate manual, din ceara 100% vegetala (soia si rapita) si venim in intampinarea ta cu doua variante de fitil:

  1. bumbac organic, pre cerat, fara metale – pentru o ardere curata si uniforma
  2. lemn de artar, care trosneste cand arde.

Folosim uleiuri parfumate de calitate superioara, compatibile cu ceara de soia.

Fara parafina si aditivi. Biodegradabile si vegane.

De asemenea, te rasfatam si cu lumanari de masaj, din ingrediente naturale, organice, cu uleiuri esentiale. Ele pot fi folosite ca ulei cald de masaj sau, in stare solida, ca unt de corp.

Te asiguram ca toate produsele noastre sunt lucrate cu multa grija si in conditiile de siguranta impuse prin lege.

Te asteptam cu mare drag sa le incerci ! Si am aprecia daca ai lasa si feedback-ul tau (speram pozitiv!) intr-o recenzie ­čÖé

Imbratisari calde,

Oana

 

Cosul meu

close

Info

E timpul pentru o scurta pauza :) Dar va promitem ca ne intoarcem cu forte proaspete! Nu preluam comenzi in aceasta perioada. Va multumim mult pentru intelegere!