Despre noi


Povestea noastră este povestea ta.


La Twinkle dorim să contribuim la starea ta de bine, prin lumânări vegetale parfumate, care să ridice vibrația locuinței tale și să-ți aducă liniște.
Lumânările noastre sunt înzestrate cu puterea de a crea o atmosferă calmă și prietenoasă, care îți permite să-ți descarci mintea și să-ți încarci inima.
Toate lumânările Twinkle sunt realizate manual din ceară 100% vegetală, folosind uleiuri naturale parfumate de calitate superioară, compatibile cu ceara de soia.
Misiunea noastră este să creăm din orice moment, o ocazie specială cu ajutorul lumânărilor parfumate în arome de amintiri, visare și calmare.
În atelierul nostru, fiecare detaliu este important – de la alegerea fitilului până la amestecul de arome, astfel încât produsul final să fie o îmbinare perfectă între frumusețe, calitate și simțuri.


Twinkle înseamnă că este timpul… pentru tine! Cu alte cuvine, este clipa în care aprinzi lumânarea preferată și îți lași gândurile să plutească într-o lume a senzațiilor. Este momentul în care casa ta devine templul personal al relaxării și al armoniei.


Cum a început totul?


Din iubirea pentru lumânările parfumate, în 2018 a avut loc prima încercare de a crea una de la A la Z. Senzația a fost pur și simplu WOW. Cu toate că întregul proces a fost complex și minuțios, rezultatul a trezit ceva cu adevărat frumos în mine. Feedback-ul pozitiv din partea celor apropiați a confirmat că e un drum bun către dezvoltarea unui brand în această direcție.
Numele Twinkle a fost ales în urma unui eveniment emoționant – botezul nepoțelului meu – care a avut ca temă, îndrăgita melodie „Twinkle, twinkle little star / Do you know how loved you are?”. Acela a fost momentul în care am știut că am găsit numele potrivit brandului meu.


Twinkle = tresărire, moment, clipă, licărire, strălucire. All in one!


„It’s time” (Este momentul) – este sloganul Twinkle și se regăsește pe lumânările noastre, sub forma cuvântului TIME, însoțit de un mesaj pozitiv, care să te îndemne să aloci timp pentru: familie, citit, relaxare, muzică, îmbrățișare, celebrare și multe alte lucruri care te fac să te bucuri de viață și să te împrietenești cu tine.
Viața este un șir de experiențe, de întâmplări mici sau mari care ne modelează și ne ghidează în a găsi fericirea. Unele momente s-au scurs deja și nu pot fi uitate, iar pe altele este bine să le trăim în clipa de acum.


Contribuim la starea ta de bine prin:


Oaza de lumina si relaxare:

Reducem stresul și tensiunea din spațiul tău, creând o atmosferă calmă și relaxantă cu lumânările noastre vegetale parfumate.

Ardere curata si sanatoasa:

Materialele noastre, cum ar fi fitilul din bumbac organic sau lemn de arțar, asigură o ardere curată și lipsită de toxine pentru sănătatea ta.


Puterea ingredientelor naturale:

Folosim ceară 100% vegetală și uleiuri naturale parfumate de calitate superioară pentru o experiență autentică.


Licarire decorativa:

Aducem o licărire specială decorului tău, transformând fiecare colț într-un sanctuar al armoniei.


Sursa de bine pentru starea ta:

Lumânările noastre pentru masaj, din ingrediente naturale și organice, devin un ulei cald sau unt de corp, oferindu-ți un răsfăț complet.


Energie pozitiva si aromonie:

Creăm lumânări pentru toate momentele plăcute din viața ta, învăluite în energie pozitivă și intenții calde.


Sustenabilitate:

Toate produsele Twinkle sunt biodegradabile și vegane, aducând câte un zâmbet nu doar iubitorilor de lumânări, ci și mediului înconjurător.


Atunci când simți că este timpul pentru o clipă de relaxare în viața ta, aprinde o lumânare Twinkle și lasă-te purtat de liniștea licăririi noastre. It’s time for YOU.

Cosul meu

close