Regulamentul Campaniei Aniversare „Sărbătorim Ziua Twinkle”

Perioada și aria de derulare

Campania Aniversară „Sărbătorim Ziua Twinkle”, organizată de către Manufactura cu Stil SRL, se va derula în perioada 10 – 17 octombrie 2023 pe teritoriul României, conform prevederilor prezentului Regulament. Regulamentul este întocmit și este publicat pe website-ul www.twinkle.ro, conform legislației aplicabile în România.

Scopul și obiectivele campaniei

Scopul campaniei ” Sărbătorim Ziua Twinkle ” este de a răsplăti clienții fideli Twinkle, oferindu-le oportunitatea de a beneficia de cele mai bune prețuri prin intermediul unui voucher valoric pentru achizițiile viitoare. Obiectivul este de a consolida relația cu clienții noștri și de a încuraja achizițiile online prin oferirea unui avantaj exclusiv.

Participanți și drept de participare

La campanie pot participa persoane fizice rezidente pe teritoriul României, cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data înscrierii în Campanie și care efectuează o comandă pe site în perioada campaniei.

Mecanismul de campanie

• Participanții trebuie să plaseze o comandă de minim 175 de lei pe website-ul www.twinkle.ro în perioada 10 – 17 octombrie 2023.

• După livrarea comenzii plasate în perioada campaniei, participanții vor primi un voucher în valoare de 50 de lei pentru o achiziție viitoare.

• Voucherul va fi trimis pe adresa de email cu care s-a efectuat comanda, în termen de 7 zile lucrătoare de la data livrării comenzii.

• Voucherul poate fi folosit pentru orice produs disponibil pe site, la o comandă ulterioară.

• Fiecare participant are dreptul la un singur voucher, indiferent de numărul de comenzi plasate în perioada campaniei.

• Dacă produsele comandate în timpul campaniei sunt returnate, voucherul își pierde valabilitatea cu data retragerii din contractul încheiat la distanța al participantului.

Atenție: Voucherul este nominativ și nu poate fi transferat altor persoane. Valabilitatea voucherului este de 90 de zile de la data emiterii.

Cosul meu

close